Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Poirier gebruik van cookies. Door verder te gaan met browsen accepteert u ons Privacy- en Cookiebeleid.

Meer info
Be (Paper)Wise®, go green with Poirier
Al onze juwelensets zijn verpakt in minimalistische, maar luxe juwelendoosjes die gemaakt zijn van het biologisch-afbreekbare materiaal PaperWise®. Dit uiterst milieuvriendelijke materiaal is gemaakt van gerecycled restmateriaal en kan tot zeven keer opnieuw gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals: het genereren van energie en verwerking tot compost. Visueel prachtig en ecologisch afbreekbaar, de ideale combinatie!
Inside the box
Alles wat nodig is om de juwelensets van Poirier te presenteren tref je aan in de milieuvriendelijke juwelendoosjes waarin ze verpakt zijn. In de doosjes zit een stoffen display met een standaard om de juwelensets te presenteren, maar ook een fotodisplay met een sfeerfoto van de desbetreffende juwelenset. Daarnaast is het mogelijk om stoffen displayblokjes te kopen waar de juwelen uit de set individueel of samen op kunnen worden geëtaleerd. Juwelen die een blijvende indruk achterlaten verdienen immers een indrukwekkende presentatie.
BRIDE • SET • MATCH
De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze juwelensets komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen die de perfecte combinatie vormen voor een meeslepend verhaal.
EVERY JEWEL TELLS A STORY
Tijdens de trouwdag wil je je op je mooist voelen. De combinatie van trouwoutfit en juwelen vertellen “jouw” verhaal. Ze zeggen iets over de look waarvoor gekozen is en dus over je persoonlijkheid. Poirier helpt graag jouw verhaal te vertellen, óók om met de gekozen juwelen de wedding-look compleet te maken. Kies voor hét verhaal met de juwelensets van Poirier.
JEWELRY IS THE ICING ON THE CAKE
Een look is pas helemaal “af” als er bijpassende juwelen bij gedragen worden. Of je nou kiest voor goud, roségoud of zilver, met een versiering van zirkoniasteentjes of juist ingetogen; welk type juwelen je ook kiest, jouw bridal look krijgt een ongeëvenaarde finishing-touch door het dragen van bijbehorende juwelen. Poirier biedt de juwelensets voor die extra sparkle waar je naar op zoek bent.
JEWELRY IS A WAY TO KEEP MEMORIES ALIVE
Juwelen zijn meer dan accessoires alleen, het zijn items waarmee je herinneringen zoals je trouwdag levend kunt houden. Kies voor juwelen die bij jou passen en kies een wedding-look met accessoires die jou, je geliefde en anderen nog lang bij zal blijven. Kies voor de mooiste herinneringen, kies voor de juwelensets van Poirier.
All Poirier jewelry sets consist out of 14 carat gold-, silver- or rose gold-plated pieces that have a base of 925 sterling silver.