BRIDAL FASHION
Bruidsmode is fashion en waar mode is zijn er trends; dit weet Poirier als geen ander. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor een prachtige finishing-touch aan jouw wedding-look, maar ook voor de laatste nieuwe trends op het gebied van wedding fashion!
Tops
Bij Poirier vind je een keuze aan bridal tops, van ingetogen chique tot uitbundig sparkling. Kies voor de combinatie van doorschijnend kant met geraffineerd geplaatste strasssteentjes of juist voor een top met een meer glamorous look en feel.
Capes & Stola's
Een cape of stola geeft jouw wedding-look een uniek karakter. Bij Poirier heb je de keuze uit een lange of korte cape, of juist een stola die je over je schouders draagt. Kies voor een subtiele look of juist voor kant met pailletjes of imitatiebont.
Jasjes & Bolero's
Wil je de meest-complete look voor overdag of juist een item om om te slaan wanneer het afkoelt tijdens jouw buitenfeest? Kies dan voor een jasje of bolero, zoals een teddysjaal of ga voor een Hollywood glamour look met echte maraboe veren.
Overrokken
Geef jouw wedding-look een extra plus met een prachtige overrok. Je kunt bij Poirier kiezen uit allerhande type overrokken, met sleep en zonder, maar ook met schitterende versiering of juist stralend in hun eenvoud.