Wat er nu happening is
De Trend Collection is gebaseerd op wat er nu happening is op het gebied van wedding trends. Deze collectie biedt de looks die nu trending zijn op jouw favoriete social media, van Facebook tot Instagram en van Pinterest tot TikTok. Wil jij je ook trending topic voelen tijdens jouw mooiste dag? Kies dan voor de prachtige producten uit de Trend Collection van Poirier en share your happiness met jouw geliefde en jullie gasten. Jij bent het ultieme, stralende middelpunt met de items uit deze bijzondere collectie. Voel je helemaal on-trend met de all-new Trend Collection van Poirier.
Kies voor very now
Met de Trend Collection van Poirier kies je ervoor om very now te zijn. Jij weet wat je wil, wat nu in is en hoe jij er precies uit wil zien tijdens jouw grote dag. Straal, zoals je nog nooit hebt gestraald en ga voor een Insta-ready look met de geweldige on-trend producten uit deze collectie van Poirier. Of je nou gaat voor glitter & glamour of juist voor ingetogen chique, met de producten uit deze collectie ben jij altijd trending topic.
#Nieuw Trend Collection
Nieuw in de Trend Collection is een ruim aanbod aan haarsieraden, zoals tiara’s, maar ook diademen en haarbanden die zijn versierd met de mooiste steentjes, parels en pailletten. Get ready for your close-up met deze collectie van Poirier.
Zachte kleuren
In de Trend Collection van Poirier vind je zachte kleuren, zoals ivory en blush, maar ook metallic-kleuren, om jou die perfecte elegante look te geven. Wat staat er mooier bij een trendy look dan een prachtig haarjuweel, zoals een tiara. In deze collectie vind je ook blushkleurige rokken, sluiers en ceinturen die gedecoreerd zijn met parels.
#Showstoppers
Eén van de eyecatchers van deze collectie is een kroon die zowel ivoorkleurige als blushkleurige parels en strasssteentjes heeft. Dit haarjuweel kan perfect worden gecombineerd met een sluier.