Princess for a day
Maak jouw droomhuwelijk compleet met de Romantic Collection van Poirier en voel je “Princess for a day” tijdens jouw grote dag. Kies voor de mooiste (haar)juwelen en accessoires met sprookjesachtige decoraties en laat je geliefde en gasten zien dat jij oog hebt voor moderne tradities en details. In de Romantic Collection vind je veel ivoorkleurige items terug, maar ook blush en vintage gold, bloemendetails, parels en accessoires met kanten versiering. Leef jouw droom met deze fonkelnieuwe collectie van Poirier. Voel je het stralende middelpunt met de Romantic Collection van Poirier.
Tradities met een Poirier-twist
De inspiratie voor de Romantic Collection van Poirier komt van tradities die nooit uit de mode raken, maar wel met een moderne Poirier-twist. In deze collectie zie je veel softe kleuren terug, zoals ivoor, en items die een uiterst feestelijke look hebben, zoals stola’s, sluiers en cardigans in ivoor en blush. Nieuw in deze collectie zijn soft-tule capes die met kant zijn versierd en haaraccessoires die jou het stralende middelpunt zullen maken van jouw ceremonie en feest. Jouw huwelijksfeest, jouw stijl met de Romantic Collection van Poirier.
Nieuw
Nieuw in de Romantic Collection is de kleur vintage gold, die jouw traditionele wedding look een upgrade zal geven. Vergeet klassiek, ga voor glamour met een twist met de producten van Poirier.
Tijdloos chique
De inspiratiebron voor de Romantic Collection van Poirier is “tijdloos chique”, maar dan in een nieuwe vorm. In deze collectie vind je kronen met porseleinen bloemetjes, strasssteentjes, kristallen en parels; alles om jouw persoonlijke trouw-look compleet te maken.
Nieuwe moderne designs
In de Romantic Collection vind je accessoires, zoals oorbellen met kristallen en strasssteentjes, maar ook een prachtige ceintuur met parels bloemen en bijpassende gedecoreerde schouderbandjes voor een geweldige wedding look.