Speciaal voor free spirit bruiden
De Festival Collection is speciaal ontworpen voor “free spirit” bruiden. Dit type bruid bewandelt niet de paden van tradities, maar zij wil juist in contact staan met de natuur en wil een easy-going festivalgevoel creëren tijdens haar mooiste dag. Een festivalbruid gelooft niet in klassiek of standaard, maar wil juist dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn tijdens haar ceremonie en feest. In de Festival Collection van Poirier vind je natuurlijke tinten, bloemmotieven en zelfs ringkussens. Een festivalbruid gaat voor sfeer en authenticiteit en durft hierbij eigenzinnig te zijn. Let your spirit run free met de Festival Collection van Poirier.
Geïnspireerd door festivals en de natuur
De designs van de Festival Collection zijn geïnspireerd door festivals en de natuur; dit is niet alleen terug te zien in het kleurgebruik, want er zijn ook veel items in deze collectie die bloem- en bladvormen hebben als decoratie. De Festival Collection laat je verlangen buiten te zijn, samen met jouw grote liefde, met jullie voeten in het frisse, groene gras te staan, de bloesem van een boomgaard te ruiken of zand door jullie handen te laten glijden. Voel je vrij met de Festival Collection van Poirier.
Nieuw in de Festival Collection
Nieuw in de Festival Collection zijn rokken en overrokken, vervaardigd uit soft-tule en plissé. Beide typen rokken zijn verkrijgbaar in de kleuren blush en ivoor.
Natuurlijke tinten en feestelijke versieringen
In de Festival Collection van Poirier vind je natuurlijke tinten en feestelijke versieringen, zoals veertjes, droogbloemetjes, strasssteentjes, pailletjes, kristalletjes en parels om jouw festival-look compleet te maken.
Soft tule en plissé
Bij de Festival Collection is er gekozen voor designs uit soft-tule en plissérokken, zodat jij je relax voelt en dit ook uitstraalt tijdens jouw grote dag.