Essential Collection
De Essential Collection is gebaseerd op het vrouwelijk lichaam, je mooi voelen en ongecompliceerd comfort. Iedere vrouw wil zich perfect voelen in haar wedding look, maar niet ten koste van de draagbaarheid van haar lingerie, shapewear of petticoat. De kleuren van deze collectie zijn ivory, nude en blush. De items in deze collectie zijn vaak naadloos, zodat ze niet zichtbaar zijn onder een trouwjurk. In de Essential Collection kan iedere bruid onmisbare items voor haar grote dag vinden met het comfort dat alleen de kwaliteitsproducten van Poirier bieden. Geniet met volle teugen van jouw mooiste dag en Poirier doet de rest.
Een prachtige pasvorm en draagbaar comfort
Bij Poirier geloven we in de combinatie van een “prachtige pasvorm en draagbaar comfort”. Wij weten als geen ander hoe een vrouw zich wil voelen tijdens haar mooiste dag en dat een bruid op dat moment vooral wil genieten van haar geliefde en de genodigden; onze Essential Collection is op dit principe gebaseerd. Kies voor de Essential Collection van Poirier als je je moeiteloos mooi wilt voelen.
Nieuwe producten
In de Essential Collection van Poirier vind je nieuwe producten, zoals: lingerie, shapewear en petticoats. Lingerie voor een trouw-look met een geraffineerde finishing-touch. Shapewear om jou het ideale figuur voor jouw trouwensemble te geven. Petticoats voor volume en een prachtige pasvorm van jouw jurk.
Naadloos of van kant
De Essential Collection biedt nieuwe body’s die naadloos of van kant zijn. Alle body’s hebben een laag uitgesneden rug, speciaal voor diep uitgesneden jurken. Daarnaast zijn er verschillende typen control shorts die jou het ideale figuur geven. Ook hebben we petticoats in maar liefst 50 verschillende vormen en stijlen voor het perfecte volume van jouw trouwjurk.
Lingerie, shapewear en petticoats
In de Essential Collection van Poirier vind je zowel lingerie als shapewear van de mooiste, corrigerende stoffen en materialen. Daarnaast zijn er in de nieuwste petticoats geen baleinen verwerkt, maar horsehair, zodat jouw trouwjurk zo natuurlijk mogelijk valt.