bruidsaccessoires en juwelen
Kies bij Poirier uit prachtige bruidsaccessoires en juwelen om je wedding-look de perfecte finishing-touch te geven. Van tijdloos elegant tot helemaal nu, Poirier heeft altijd de producten die je zoekt.
JUWELEN
Bij Poirier vind je de mooiste juwelen. We hebben een breed assortiment aan bruidsjuwelen die ideaal zijn om je look compleet te maken. Van eenvoudige, maar elegante juwelen tot grote statement items, zoals fonkelende oorbellen en armbanden, maar ook schitterende kettingen die een geweldige match vormen met jouw bruidsjurk.
HAARACCESSOIRES
Weet je hoe je bruidskapsel eruit zal gaan zien? Draag je je haar los, vast of juist opgestoken of ingevlochten? Voor welk bruidskapsel je ook kiest, laat je keuze vallen op een haaraccessoire dat past bij jouw persoonlijke stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie tiara om je look compleet te maken?
ACCESSOIRES
Vergeet je accessoires niet, want de kleinste details kunnen ervoor zorgen dat je bruidskleding een blijvende indruk achterlaat. Kies voor een mooie ceintuur met pareltjes en strasssteentjes, of ga voor een prachtig paar handschoenen. Van oorbellen tot armbanden, Poirier heeft het voor jou aangepast op het type bruid dat jij bent.
Of je nou op zoek bent naar schitterende juwelen of geweldige haaraccessoires, Poirier heeft de items om jouw wedding-look “af” te maken. Van oorbellen en armbanden tot tiara’s en kousenbanden, Poirier heeft alles om jouw bridal look bijzonder te maken.
Poiriers assortiment aan accessoires en juwelen is verkrijgbaar in bijzondere kleuren die passen bij ieder type huidskleur, bruidsjurk of persoonlijke stijl. Zilver- en goudkleur varianten maken jouw wedding-look tijdloos en laten een onvergetelijk indruk achter.
Kies de mooiste producten uit onze 3 geweldige collecties.
EEN ROMANTISCHE LOOK
Om jouw look compleet te maken, kies je voor de Romantic Collection.
Laat jouw romantische wedding-look helemaal tot leven komen met onmiskenbaar aanwezige bruidsaccessoires. Combineer een ivoorkleurige bruidsjurk met goudkleurige haaraccessoires met parels en kristalletjes.
A FESTIVAL-INSPIRED BRIDAL LOOK
Voor een wedding-look die is gebaseerd op festivals en de natuur kies je items uit de Festival Collection van Poirier.
Voor een festival look kies je voor modieuze juwelen en accessoires die dat gevoel van vrijheid en één zijn met de natuur benadrukken, zoals een versierde haarband of een haarjuweel dat is gedecoreerd met échte hortensia en gipskruid.
EEN TRENDGEVOELIGE LOOK
Kies voor items uit de Trend Collection als je een wedding-look wil die heel erg “nu” is.
Maak de keuze voor een on-trend wedding-look en kies voor items die je bruidskapsel laten fonkelen, zoals een tiara met kristalletjes en strasssteentjes of een geweldig paar oorbellen. Ga mee met de wedding trends van het moment.