Sieradenset Élodie

JS-001

Sieradenset Élodie

JS-001

Geselecteerde kleur:

Tijdloos X elegant

  • 14 Karaats vergulde gouden, zilveren of roségouden juwelenset met een basis van 925 sterling zilver
  • Deze set bestaat uit een halsketting, armband en één paar oorbellen
  • Designelementen van ondoordringbare, maar met elkaar verbonden ringen
  • Bezet met fonkelende zirkoniasteentjes
  • Verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud

Bride. Set. Match.

De fine jewelry sets van Poirier staan voor modern design met volmaakte verfijning. De inspiratie voor deze set komt voort uit onze fascinatie voor (bridal) fashion, maar ook hedendaagse, verleidelijke vormen.

Juwelenset Élodie

Niets is zo iconisch als twee ondoordringbare ringen die voor “verbinding” staan, zo ook bij deze stralende juwelenset van Poirier die het ultieme gevoel van verbintenis en eeuwige liefde oproept. De ringen van deze juwelenset zijn bezet met glinsterende zirkonia die deze set een tijdloze, chique look geven. Daarnaast zijn de armband en de halsketting van deze set voorzien van een kleine hanger met het monogram van Poirier in de kleur van de set. Deze statement set is verkrijgbaar in goud, zilver en roségoud.

Élodie staat voor…

Modern, maar ook tijdloos en elegant.
De unieke eigenschappen van de naam Élodie zijn de inspiratiebron voor deze juwelenset.


Handle with care

Natuurlijk wil je dat je juwelenset zo lang mogelijk zijn shimmer and shine behoudt. Hieronder geven we enkele tips om de set op de juiste manier te behouden.

  • Draag goede zorg voor juwelen die verguld zijn om zo aanslag te voorkomen. Wanneer je je aankleedt zorg er dan voor dat je je juwelen als laatste omdoet, hiermee voorkom je beschadiging door bepaalde stoffen in bijvoorbeeld parfum, haarspray of bronzer.
  • Hitte van zonlicht, water en chloor van een zwembad zullen de juwelen aantasten, vermijdt het blootstellen van de juwelen aan deze omstandigheden.
  • Wij raden aan om de juwelenset schoon te houden door deze af te nemen met een zacht, speciaal juwelendoekje om zo schadelijke stoffen en oliën te verwijderen. Je kunt ook een zacht doekje en lauwwarm water gebruiken om de juwelen weer hun originele glans terug te geven.

De verpakking van deze juwelenset is gemaakt van duurzame materialen. Say “yes” to green met de producten van Poirier.